Lezingenoverzicht van Marcel Messing

*

BEVRIJDING KOMT NIET UIT DE HEMEL VALLEN
Twee themavoordrachten door Marcel Messing
 

 

België: 26 november 2017 Oostkamp, Centrum de Valkaart  Volgeboekt

Nederland: 2 december 2017 Rosmalen, Perron-3 Theaterzaal Volgeboekt

 


Bevrijding is een innerlijke weg. Het ‘koninkrijk’ is in en buiten ons.Bewustzijn als ongrond van al wat is. Bewustzijn kan ontwaken in onze lichaamstempel. Bevrijding vindt plaats in zelfautoriteit en is nimmer afhankelijk van een uiterlijke autoriteit.   

 


Tijdens het gaan van het innerlijk pad zijn er veel valkuilen, strikken, klemmen en misleidingen, wat we in nogal wat new-agebewegingen zien. Miljoenen mensen raken verstrikt in de netwerken van valse vissers, die zich vaak nauwelijks bewust zijn van waar ze mee bezig zijn. Achter vele new-agebewegingen staan krachten die de mens ketenen aan de stof en de uiterst sluw geconstrueerde matrix, in plaats van zich hiervan te bevrijden.  
 


In de lezing staat de innerlijke weg van bevrijding centraal. Speciale aandacht wordt geschonken aan de gevaren die kunnen optreden bij onder andere channeling, mediumschap, het streven naar siddhi’s (spirituele vermogens), het manipuleren van chakra’s. In de chaotische tijd waarin we leven, hebben velen een blind vertrouwen in gidsen, buitenaardsen, engelen, messiassen, opgevaren meesters of witte broederschappen, zonder ook maar één kritische vraag te stellen.

 


Ook bestaat de mogelijkheid om de zogenaamde wereldverlosser, de universele messias, te introduceren die het koninkrijk op aarde zal gaan leiden (‘de nieuwe wereldorde’). Dan kan door middel van een uiterst geavanceerde technologie, in handen van een occult geschoolde machtselite, over heel de wereld geprobeerd worden om de in dogma’s gevangen mensheid te misleiden via geprojecteerde beelden op het hemeldoek van o.a. Christus, Boeddha-Maitreya, Krishna, de twaalfde imam: een groots opgezet eindspel met de bedoeling om talloze zoekende zielen af te houden van bevrijding en ze te binden aan nieuwe ketens van slavernij.  Dat archonten en aeonen hierbij een beslissende rol spelen, zullen we uitgebreid toelichten.


Bevrijding komt nimmer uit de hemel vallen. Alleen door gnosis (inzicht), eigen inspanning, vertrouwen in de dragende kracht van de universele Geest, kunnen we tot bevrijding komen. Daarvoor dienen we alle kleren (exoterisch en esoterisch) van wat we niet zijn af te leggen. Naakt worden. Inkeren tot de waarachtige liefde. Inkeren tot het licht der lichten, tot het ware leven. 

 


Maar alles is er toch al? Jazeker, maar de dikke mist van onwetendheid ontneemt tallozen het zicht op wie en wat we werkelijk zijn. De sluier van onwetendheid in de eigen tempel dient open te scheuren. 

 


Omdat er bij de lezing ‘Het licht treedt in de duisternis’ op 22 april jl. in Rosmalen en 30 april jl. in Oostkamp zoveel aanmeldingen waren dat er voor een aantal mensen geen plaats meer was, wordt u verzocht u zich z.s.m. aan te melden als u verzekerd wilt zijn van een plaats. Na de lezing is er gelegenheid tot dialoog.

BELGIE.

ONDERWERP: BEVRIJDING KOMT NIET UIT DE HEMEL VALLEN. IS REEDS VOLGEBOEKT

PLAATS: Cultureel Centrum De Valkaart, Albrecht Rodenbachstraat 42, 8020 Oostkamp.
De zaal is centraal gelegen (bij Brugge en niet ver van Gent ) en gemakkelijk te bereiken via afrit 9 van de autostrade E40.
TIJD: zondag 26 november 2017  van 18.30 uur tot 22.00 uur (Deuren open om 18.00 uur)
INKOM:
 € 15,- p.p. te reserveren via e-mail peter_vereecke@hotmail.com
Zaal 300 zitplaatsen 

Er is een cafetaria in het Cultureel Centrum waar u vooraf, tijdens de pauze of naderhand iets kunt drinken.

Er is een boekentafel met het werk van Marcel Messing aanwezig.

 

NEDERLAND.

ONDERWERP: BEVRIJDING KOMT NIET UIT DE HEMEL VALLEN.
PLAATS: Perron-3, Hoff van Hollantlaan 1, 5243 SR Rosmalen, tegenover het station.
PARKEREN: er is een ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde van Perron-3. 
TIJD: zaterdag 2 december 2017 van 13.30 uur tot 17.00 uur (Ontvangst vanaf 12.30 uur)
INSCHRIJVEN:  
€ 15,- p.p. over maken naar:  
M. van den Dungen  NL28 INGB 0001 2896 16
Zaal met 250 zitplaatsen (Volgeboekt)

U ontvangt geen bevestiging, uw betaling is uw inschrijving. 
Bij verhindering kan geen restitutie plaatsvinden. 

In het theatercafé zijn tegen betaling koffie, thee en versnaperingen verkrijgbaar.
Het café is open vanaf 12.30 uur tot na de lezing.
U kunt ook zelf iets meebrengen. 

Er is een boekentafel met het werk van Marcel Messing aanwezig.   

 


Aanmelden voor een mailing over de publicaties en activiteiten van Marcel kan op messing.agenda@gmail.com
We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Met een warme groet,
Team Wijwordenwakker