Marcel Messing 

Lezingenoverzicht Beste mensen,

Wegens corona regelgeving kunnen de lezingen van Marcel Messing dit najaar helaas niet doorgaan.
We informeren u, wanneer mogelijk, via alternatieve wegen. 

Marcel en Marijke zenden u bij deze hun harte groeten.
Team Wijwordenwakker.

Het ego is ongeduldig, wetend dat de tijd beperkt is.
De ziel is geduldig, wetend dat hij eeuwig is.


 
‘Wakker worden! Dat is de kwestie. Niet straks. NU!
Wakker worden en snel! Zien wat er aan de hand is. Zonder in paniek te geraken. Vol vertrouwen zijn dat Grote Geest ons zal beschutten en beschermen bij iedere stap in ons leven. Beseffen dat onze ware essentie grondeloos is, licht en liefde. Beseffen ook dat onze ware identiteit niet bepaald kan worden door elektronica of duistere krachten achter het wereldtoneel. Maar om dat werkelijk te beseffen, moeten we eerst ontwaken binnen de Matrix, waar we door onwetendheid zolang in vertoefden, gevangen genomen door bizarre krachten die onze aarde hebben overrompeld en verkracht.
Kom, laten we opstaan uit de dodenslaap. Kom, laten we als sterrenkinderen de weg naar de vrijheid kiezen, de tocht der sterren gaan, ons lichtgewaad ontplooien, ontsnappen aan de elektronische tentakels van het Beest. Kom, laten we beseffen dat alles en allen met elkaar verbonden is en dat de grootste kracht van het leven licht en liefde is, twee in één.
Kom, laten we in liefde en licht ons mededogen spreiden, ja zelfs hen die onze vijanden willen zijn pogen lief te hebben. Hoe moeilijke opgave dit ook is. Maar liefde is de enige kracht die het kwaad tot rust kan brengen. Liefde is de enige kracht die het vuur van tomeloze begeerte tot rust kan brengen. Liefde is de bron van al wat is.’

Uit het boek: ‘Worden wij wakker?’, door Marcel Messing