Het huis op de rots gebouwd, videointerview Nexus met Marcel Messing
Mei 2011

De meeste mensen kennen Marcel Messing inmiddels wel, een vrijdenker die durft te zeggen wat hij denkt. Zijn achtergrond biedt hem een schat aan directe kennis waarmee hij zaken duidelijker kan maken dan menigeen. Dit interview gaf Marcel Messing na een lezing in het Spiritueel Cafe Heerlen in het prachtige Auberge de Rouge waar men ook heerlijk kan tafelen of gewoon van de rust genieten.

Marcel Messing, antropoloog, filosoof, vergelijkende godsdienstwetenschapper en dichter, publiceerde vele boeken in diverse talen. Hij is een veelgevraagd spreker, die wetenschap, esoterie, kunst en spiritualiteit met elkaar verbindt.

Het duo interview werd afgenomen door Lilian Ferru en mijzelf naar aanleiding van de lezing, een huis op de rots gebouwd. Met als thema's: de actualiteit, wonderen, Dick Swaab, de tegenkrachten, licht en duisternis, en nog veel meer.

Er is een gelijknamig boek verkrijgbaar waarin je de visie van Marcel Messing kunt lezen. De wereld is niet wat ze lijkt te zijn. Achter de schermen spelen belangrijke partijen hun spel, een spel dat rücksichtslos gespeeld wordt en waar mensenlevens maar weinig voorstellen.

In de video spreken Marcel en ik ( Nexus ) over de veranderingen van koolstof12 naar koolstof 7. De informatie hierover vindt u in het artikel: Ascentie verklaard?

Het interview is hier te bekijken op Bovendien.com

Veel plezier met dit interview,

Nexus